• nl
 • Werken bij
Manageable area
Reordering, deleting and adding items
is allowed on regular pages

Goesting om een netwerk van vermogende families uit te bouwen?

We zoeken ambitieuze collega's.

​​ ik ga ervoor!

Op zoek naar een wervelende loopbaan?

Ambitie om de stap te zetten?

Waarvoor staat Degroof Petercam als onderneming?

Unieke bank zoekt uniek talent!

Unieke bank zoekt uniek talent!

Al aan een carrière bij Bank Degroof Petercam gedacht? Bent u een expert, manager of allround talent? Dan bent u bij ons in goed gezelschap. Onze vermogensbeheerders en private bankers rijgen erkenningen aan elkaar. En ook achter de schermen zijn we het neusje van de zalm. Met een batterij financiële analisten en een nieuwe dealing room om u tegen te zeggen, om maar enkele voorbeelden te noemen. In alle disciplines gaan onze experts voor goud: vermogensbeheer, estate planning, corporate finance, portefeuillebeheer, kredieten, private equity…

Bij Bank Degroof Petercam primeren menselijke waarden en persoonlijke contacten krijgen de ruimte die ze echt verdienen. Of u nu rechtstreeks cliënten helpt of indirect (Marketing, IT, Finance of HR), vanaf dag één maakt u mee het verschil voor ons particulier cliënteel, onze institutionele en corporate cliënten, en dit samen met even talentvolle collega’s uit diverse afdelingen.

Onze positie als unieke en onafhankelijke Belgische bank is een troef. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor een collega als u. In uw deskundigheid huist immers een competitief voordeel wat maakt dat we uw talent graag verder helpen ontplooien via opleidingen en bijscholingen.

solliciteer online

Op zoek naar een wervelende loopbaan?​

Kies dan voor een bank die durft te veranderen! Haar omvang is uw vrijheid. Wilt u doorstromen van vermogensbeheer naar de financiële markten? Of spreekt een overstap van IT naar private banking u aan? Wenst u België in te ruilen voor een job in Zwitserland? Dan zit u goed Bij Bank Degroof Petercam goed want wij zetten sterk in op interne mobiliteit. Ons interne beleid geeft een flinke duw in de rug van al wie zijn carrière een boost wil geven.

Maar ook in andere opzichten zijn we een vooruitstrevende onderneming. Omdat we de uitdagingen van de maatschappij aanpakken bijvoorbeeld. We zijn sociaal geëngageerd, we promoten verantwoord beleggen en we trekken resoluut de digitale kaart. Uw briljante geest komt bij ons dus beslist aan zijn trekken!

onze waarden
MAP

Where can you find us?

 • {{officeAddress.name}}
  {{officeAddress.address}}
  {{officeAddress.street}} {{officeAddress.number}}
  {{officeAddress.street}} {{officeAddress.number}}
  {{officeAddress.postalCode}} {{officeAddress.city}}
  {{officeAddress.country}}
  {{officeAddress.telephone}}